Handelsbetingelser hos Bryg365

Betaling

Bryg365 modtager online betalinger med Visa/Dankort, Mastercard, ApplePay og MobilePay.

Betaling bliver først trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Reservation af beløb

Ved anvendelse af betalingskort, debit såvel som kredit, sker en reservation af det beløb der handles for. Dette beløb er reserveret indtil webshoppen har behandlet og afsendt din ordre. Når ordren er afsendt, hæves pengene på kontoen. Reservationstiden afhænger af produktet/ydelsen.

Autorisering på debitkort

Ved debitkort, vil du kunne se at pengene er reserveret på din konto og at dit rådighedsbeløb vil her stå som værende mindre. Annullerer du eller webshoppen efterfølgende din ordre, så kan webshoppen ikke hæve pengene, men reservationen vil fortsat gælde i en periode. Bemærk at kun din bank (eller kortudsteder) vil kunne ophæve reservationen. Reservationstiden afhænger af din bank.

Autorisering på kreditkort

Pengene vil først hæves fra din konto og fremgå af dit overblik når webshoppen behandler og hæver betalingen for din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:

Danmark – Kroner (DKK)

Sikkerhed

Bryg365 benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol hvilket betyder, at dine data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Bryg365s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Levering

Leveringstiden for din ordre er normalvis 3-5 hverdage. Er der forsinkelser fra vores side, skal vi nok kontakte dig. Bryg365 er ikke ansvarlige for forsinkelser i fragten, gennem vores leveringspartner.

Bryg365 afsender varer med leveringsservicen DAOShop. Prisen på fragten er fastsat til 49 kr.

Du vil kunne vælge i mellem at afhente ordren personligt hos Bryg365, eller til din nærmeste DAO pakkeshop.

Når du handler vil os, modtager du altid  et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Ønsker du at afhente personligt ved os, kan ordren afhentes på følgende adresse:

Bryg365

Nydamsvej 1, Port 7
8362 Hørning

Afhentning foregår efter aftale Mandag – Fredag 10.00-16.00 – HUSK AFTALE

Fortrydelsesret

Der gives ikke fortrydelsesret, eftersom der er tale om fødevareprodukter, når du køber øl.

Har du købt billetter til arrangementer, er dette heller ikke dækket af fortrydelsesretten.

Varens stand ved returnering

Som udgangspunkt tager vi ikke varer retur, medmindre det er under allerede godkendte aftaler.

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Bryg365 at vurdere varens stand.

Med venlig hilsen

Jesper Stoltenberg

Tlf: 61309369

Mail: mail@bryg365.dk

Bryg365.dk